Online Shop

Мала амбалажа во луксузно шишенце за дискретно отстранување на флеки на важни настани – свадби, деловни вечери, состаноци … Отстранува дури и до 100 флеки.

Економик пакувањето со цена достапно е за секого и практично е бидејки можеш да го носиш во ташна или во внатрешен џеб на сако. Отстранува дури 100 флеки.

Поголемото пакување Flex Cleaner е исто така повеќе од доволно за да ги покрие годишните потреби на целото семејство бидејќи отстранува и до 500 флеки.

Мала амбалажа во луксузно шишенце за дискретно отстранување на флеки на важни настани – свадби, деловни вечери, состаноци … Отстранува дури и до 100 флеки.

Економик пакувањето со цена достапно е за секого и практично е бидејки можеш да го носиш во ташна или во внатрешен џеб на сако. Отстранува дури 100 флеки.

Поголемото пакување Flex Cleaner е исто така повеќе од доволно за да ги покрие годишните потреби на целото семејство бидејќи отстранува и до 500 флеки.

Што најчесто не прашуваат новите корисници

Дали ја вади бојата и ја оштетува ткаенината?

Не! FLEX не содржи избелувачи и агресивни хемиски соединенија кои ја оштетуваат ткаенината или ја симнуваат бојата.

Чив е производот ?

FLEX е 100% Српски производ чија единствена формула е развиена во нивните лаборатории и е заштитена.

Дали е тоа само за бела облека?

Не! FLEX е подеднакво ефикасен како на бели така и на материјали во боја.

Дали "навистина делува"?

Погледнете ги снимките на нашите корисници и уверете се во дејството на Flex Cleaner. Сепак, најдобар одговор ќе добиете кога ќе го нарачате производот и ќе видите со свои очи како флеката исчезнува за само неколку минути.

Дали отстранува стари флеки?

Стари флеки, кои не се третирани со други средства за отстранување на флеки, во најголем број на случаи ќе се исчистат после еден или повеќе третмани со FLEX.

Кој е неговиот хемиски состав?

FLEX е 100% природен производ потполно не е штетен за околина, луѓе и животни.

Дали има рок на траење?

18 месеци од дата на производство назначено на амбалажата.

Најдобро од се:
Flex Cleaner е
сосема природен

За разлика од другите производи кои користат разни хемикалии и избелувачи, Flex Cleaner е целосно природен отстранувач на флеки на база на вода со амфотерни и анјонски површински и активни супстанци во флорална вода.

Затоа мајките го обожаваат, бидејќи флеката на детската гардероба можат да ја отстранат веднаш штом ќе се исфлека, без разлика дали е тоа за време на прошетка, во игротека или во парк, без грижи и маки за преоблекување на нова облека.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0