Akcija!

Flex Natural Cleaner 30ml – EKONOMIC

490,00 ден

Економик пакувањето е за сечии можности со пристапна цена и е практично бидејки можете да го носите во ташничка или во внатрешен џеб на сако. Отстранува до 100 флеки.

БРЗА НАРАЧКА

Внесете го вашиот телефонски број во полето подолу и нашиот оператор ќе ви се јави наскоро

7 + 2 =

Што најчесто не прашуваат новите корисници

Дали ја вади бојата и ја оштетува ткаенината?

Не! FLEX не содржи избелувачи и агресивни хемиски соединенија кои ја оштетуваат ткаенината или ја симнуваат бојата.

Чив е производот?

FLEX е 100% Српски производ чија единствена формула е развиена во нивните лаборатории и е заштитена.

Дали е само за бела облека?

Не! FLEX е подеднакво ефикасен како на бели така и на материјали во боја.

Дали тоа "навистина делува?"

Погледнете ги снимките на нашите корисници и уверете се во дејството на Flex Cleaner. Сепак, најдобар одговор ќе добиете кога ќе го нарачате производот и ќе видите со свои очи како флеката исчезнува за само неколку минути. За да го искористите целиот потенцијал на Flex Cleaner, погледнете го нашето детално упатство и направете ги сите чекори

Дали отстранува стари флеки?

Стари флеки, кои не се третирани со други средства за отстранување на флеки, во најголем број на случаи ќе се исчистат после еден или повеќе третмани со FLEX.

Кој е неговиот хемиски состав?

FLEX е 100% природен производ потполно не е штетен за околина, луѓе и животни.

Дали има рок на траење?

18 месеци од дата на производство назначена на пакувањето

Shopping cart
There are no products in the cart!
0