Контакт

FLEX - SERBIA

Natural Health Group
Bulevar oslobodjenja 247, Belgrade, Serbia
Tel: +381 63 488 800
Email: shop@flex-cleaner.rs
Email: partner@flex-cleaner.rs
Web: www.flex-cleaner.rs

FLEX - NORTH MACEDONIA

Premium Grupacija
Sveti Kiril i Metodij 20, Skopje, North Macedonia
Tel: +389 2 3179 129
Email: shop@flex-cleaner.mk
Email: partner@flex-cleaner.mk
Web: www.flex-cleaner.mk

FLEX - UNITED ARAB EMIRATES

Alrais Trading LLC
Villa 600, Al Wals Road, Jumeirah Third
PO Box 80266 Dubai, UAE
Tel: +971 4 255 5234
Email: sales@alraistrading.com
Web: www.alraisgroup.com

FLEX - SWITZERLAND

Flex Cleaner Gmbh
Bernstrasse 1, Luzern, Switzerland
Tel: +41 76 3394 218
Email: office@flex-cleaner.ch
Web: www.flex-cleaner.ch

FLEX - BOSNIA AND HERZEGOVINA

PREMIUM INTERNATIONAL doo
Jovana Dučića 37, Banja Luka
Tel:+387 51 981 781
Tel:+387 66 676 576
Email: info@flex-cleaner.ba

Што најчесто не прашуваат новите корисници

Дали ја вади бојата и ја оштетува ткаенината?

Не! FLEX не содржи избелувачи и агресивни хемиски соединенија кои ја оштетуваат ткаенината или ја симнуваат бојата.

Чив е производот?

FLEX е 100% Српски производ чија единствена формула е развиена во нивните лаборатории и е заштитена.

Дали е само за бела облека?

Не! FLEX е подеднакво ефикасен како на бели така и на материјали во боја.

Дали тоа "навистина делува?"

Погледнете ги снимките на нашите корисници и уверете се во дејството на Flex Cleaner. Сепак, најдобар одговор ќе добиете кога ќе го нарачате производот и ќе видите со свои очи како флеката исчезнува за само неколку минути. За да го искористите целиот потенцијал на Flex Cleaner, погледнете го нашето детално упатство и направете ги сите чекори

Дали отстранува стари флеки?

Стари флеки, кои не се третирани со други средства за отстранување на флеки, во најголем број на случаи ќе се исчистат после еден или повеќе третмани со FLEX.

Кој е неговиот хемиски состав?

FLEX е 100% природен производ потполно не е штетен за околина, луѓе и животни.

Дали има рок на траење?

18 месеци од дата на производство назначена на пакувањето

Shopping cart
There are no products in the cart!
0