Испорака

ЗА КУПУВАЧИ ОД РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
Ние доставуваме до вашата домашна адреса за сите нарачки на територијата на Република
Македонија во соработка со доставната служба Delivery 10.
Испораката на нарачките ќе се наплатува според валидниот ценовник на доставната служба
Delivery 10, кој заедно со условите може да се погледне на следниот линк
https://delivery10.mk/
Испораката на стоки е 2-15 работни дена, во зависност од состојбата на залиха и бројот на
нарачки за предмети што мора да се направат.

ЗА КУПУВАЧИ ОД СТРАНСТВО
Кога креирате нарачка, можете да ја изберете услугата за испраќање услуга DHL.
Ако одлучите да доставите преку курирска услуга DHL, цената за испраќање на пратката за сите
земји е:

До 5 нарачани артикли 1,095,00 денари.
6-11 нарачани артикли 1,671,00,00 денари.
12-18 нарачани артикли 3.009,00 денари.
19-35 нарачани артикли 2.102,00 денари.
36-51 нарачани артикли 6289.,00 денари.
52-83 нарачаа артикли 12,054,00 денари.

Овде можете да го проверите очекуваното време на испорака за секоја земја

https://www.dhl.com/mk-en/home.html
Испраќаме пратки преку DHL во ВТОРНИК и ПЕТОК, и ако некој сака да му биде испратена тој ден
(мора да нарача до 08:30 часот, според европското мерење време), или следниот ден,
дополнителните трошоци се 40 евра.
Цената за испорака за нарачки над 200 евра има бесплатна достава.

ЗАБЕЛЕШКА:
Прикажаното време за испорака е само за информации. Не гарантираме време на испорака
наведено во табелата. За време на безбедносните проверки, пратката може да се одложи за
безбедносни проверки подолго од очекуваното време, што го одложува планираното време на
испораката.
Ве молиме имајте предвид дека вашите локални обичаи може да бараат од вас да платите
дополнителни давачки за увоз. Ве советуваме да се консултирате со царинските органи во вашата
земја.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0