Станете наш партнер

10 + 13 =

Нашата визија е производот FLEX да стане глобално препознатлив бренд како синоним за отстранување флеки, кој ќе биде достапен на полиците на сите водечки супермаркети, аптеки, бензински пумпи, трафики, како и во сите други продажни објекти. Покрај земјите во кој FLEX учествуваше на различни начини на пазарот (Србија, Македонија, Босна и Херцеговина, Швајцарија, Обединетите Арапски Емирати), јасно ги дефиниравме и останатите пазари. Задача ни е да се воспостават разумни цели на продажба во соработка со секој нов дистрибутер на стари и нови пазари.

Najbolje od svega:
Flex Cleaner je
potpuno prirodan

Za razliku od ostalih proizvoda koji koriste razna hemijska sredstva i izbeljvače, Flex Cleaner je potpuno prirodno sredstvo za skidanje fleka na bazi vode sa amfoternim i anjonskim površinski aktivnim supstancama u floralnoj vodi.

Zato ga mame obožavaju jer fleku na dečijoj garderobi mogu ukloniti čim nastane bilo da je to tokom šetnje, u igraonici, ili u parkiću, bez brige i muke oko presvlačenja.

Shopping cart
There are no products in the cart!
0